Omdömen från våra gäster

Juli 2022

"Vi har haft en jättefin vecka i er fantastiska stuga. Härligt med en så stor stuga att alla ungdomar kan få ett eget rum. Vi har hunnit vandra, cykla, paddla på älven och njutit av härliga frukostar på altanen. Tack för den här veckan! / Familjen Fagerström & Familjen Ekstrand"

Maj 2021

"Tusen tack för en underbar helg i den fina fjällvillan. Valborgshelgen bjöd på fint väder, härlig vandring, utmanande längdspår, värmande bastu därefter samt en trevlig grillstund. Vi längtar redan tillbaka! Ses snart igen Sälen. Stora kramar från Alexandra med väninnor."

April 2021

"Vi har haft en jättefin vecka med vandring, fiske, terränglöpning, besök vid Sälen choklad och Olnispagården. På kvällarna har vi ätit härliga middagar vid det stora matbordet, badat bastu, och myst i de röda sofforna. Vi har trivts jättebra i den stora, mysiga stugan och skulle gärna komma tillbaka vid tillfälle. Hälsningar familjen Thulin, familjen Öberg/Holmgren, familjen Öberg/Hjepe"

Februari 2021

" Vi tackar för en fantastiskt fin vecka. Många minus grader och strålande sol. Egen afterski (corona säker) på verandan. / Catta med familj "

Januari 2021

" Tack för en helt underbar vecka i er fina stuga. Vi har verkligen njutit och åker hem lyckliga och avkopplade. Vi kommer garanterat tillbaka någon gång i framtiden. Varma Hälsningar, Hanna, Nicolas, Benjamin, Vilmer med vänner. "

Januari 2021

" Takk, Tack and Thanks for a wonderful short week here in this fairytale cabin. We have had a great time skiing, walking and enjoying each others company. Amazing having so much space for all 10 of us in one house. We are already planning to go back! / Alex&Lena, Martin&Julia, Claudiz&Samatha, Bogi&Victor. "

Nyår 2020-2021

" 14 personer i åldrarna 2-65 har firat nyår och utnyttjat backar och spår i en vecka. Trevligt och gott om plats för alla. Tack för en underbar nyårsvecka. / Familjerna Burström, Oden, Lindholm. Från Västerås "

December 2020

" Wow vilken underbar helg vi har haft i fina snövillan, och den har gått alldeles för fort, vi längtar redan tillbaka! Basta, brasa, långa middagar och timmar med sällskapsspel. Vi har motvilligt lämnat huset för att avverka några kilometer i spåret åtminstone! Tack och på återseende. / Fanny, Lisa, Madeleine, Caroline, Karin "

Oktober 2020

" Ungdomsgruppen från finska församlingen var här på höstlovsresan. I huset fanns det gott om utrymme för oss alla åtta. Vi stortrivdes och tyckte att det var så härligt med eld i öppna spisen och att få bada bastu. Vi har vandrat och njutit av det vackra landskapet trots vädret inte var det bästa. Naturen och stillheten har tilltalat oss och på kvällarna har vi haft det trevligt tillsammans; spelat kort och ätit middag vid det stora matbordet. Vi hade underbara och fina dagar i Sälen! / Ella, Teppo, Axel, Alex, Santeri, Maija, Linnea "

Augusti 2020

" Mormor och Morfar, barn, mågar och barn-barn. En härlig fjällsemester istället för Danmark och Legoland. Vandringar, god mat och välbesökt troll-stig. / Familjen Stengård från Arboga "

Juli 2020

" Många tack för en underbar vecka i en fantastiskt fjällvilla! Vi har varit upp till 13 personer och har ändå haft gott om utrymme i ett välplanerat hus. / Staffan Edbsäck o Ragnar Karding, med vänner och familj. "

Mars 2020

" Tack för boende i en jättefin stuga! Vi har verkligen trivts bra och haft härliga och soliga dagar! Allt man behöver för en lyckad skidsemester finns i er stuga. Vi kommer gärna tillbaka! från Gusselby, Andyk, Wydenes och Kopparberg "

Mars 2020

" Tack för en fantastisk vistelse i er fina stuga! Vi tar med oss bara vackra minnen tillbaka till Stockholm! Mycket skidåkning, sena kvällar med gott sällskap och mys framför brasorna och firat i Melodifestivalen 2020! Tack för den här tiden :) Hälsningar Cakovski, Popov, Ljubinkovic "

Februari 2020

" Tack! Vi har haft en toppen vecka här i stugan! Vi har åkt mycket skidor och barnen har åkt mycket pulka. Allt har skapat fantastiska minnen. Vi har åkt både i Hundfjället och i Tandådalen. Det var isigt men också bra backar. Det har varit kallt och mysigt (vi i Västerås har ingen snö). Tack för att vi fick hyra denna fantastiska stuga! Från familjen Bäckströms. PS: det har varit soligt hela veckan. "

Nyår 2019/2020

" Tack! För att vi fått hyra denna fantastiska stuga. Vi har haft en härlig vecka med mysiga kvällar framför brasan, nyårsfirande, skidåkning i både sköna & isiga backar :) Trysil bjöd på bästa backarna - så värt ett besök! Vi har njutit av utsikten mot fjäll med soluppgång, solnedgång & fenomenet pärlemormoln som vi aldrig sett tidigare så coolt! Vi hoppas på att komma tillbaka en annan gång! Stort tack från oss alla i familjerna Larsson, Wolf, Hellman/Fredlund & Mattson/Collner"