Omdömen från våra gäster

Januari 2020

" I vintras bodde jag och min familj en vecka i detta stora och härliga hus i Hundfjället. Stugan hade alla bekvämligheter som kan önskas (och lite till) vilket gjorde att vår semester kändes fullständigt avkopplande. Stugan erbjöd en bra blandning mellan lyx och fjällkänsla. Dessutom var närheten till backarna och den fina fjällnaturen ett stort plus. Värden var också väldigt tillmötesgående.

Stort tack från Caroline med familj! "

Nyår 2019/2020

" Tack! För att vi fått hyra denna fantastiska stuga. Vi har haft en härlig vecka med mysiga kvällar framför brasan, nyårsfirande, skidåkning i både sköna & isiga backar :) Trysil bjöd på bästa backarna - så värt ett besök! Vi har njutit av utsikten mot fjäll med soluppgång, solnedgång & fenomenet pärlemormoln som vi aldrig sett tidigare så coolt! Vi hoppas på att komma tillbaka en annan gång! Stort tack från oss alla i familjerna Larsson, Wolf, Hellman/Fredlund & Mattson/Collner"


Februari 2020

" Tack! Vi har haft en toppen vecka här i stugan! Vi har åkt mycket skidor och barnen har åkt mycket pulka. Allt har skapat fantastiska minnen. Vi har åkt både i Hundfjället och i Tandådalen. Det var isigt men också bra backar. Det har varit kallt och mysigt (vi i Västerås har ingen snö). Tack för att vi fick hyra denna fantastiska stuga! Från familjen Bäckströms. PS: det har varit soligt hela veckan. "


Mars 2020

" Tack för en fantastisk vistelse i er fina stuga! Vi tar med oss bara vackra minnen tillbaka till Stockholm! Mycket skidåkning, sena kvällar med gott sällskap och mys framför brasorna och firat i Melodifestivalen 2020! Tack för den här tiden :) Häslningar Cakovski, Popov, Ljubinkovic "


Mars 2020

" Tack för boende i en jättefin stuga! Vi har verkligen trivts bra och haft härliga och soliga dagar! Allt man behöver för en lyckad skidsemester finns i er stuga. Vi kommer gärna tillbaka! från Gusselby, Andyk, Wydenes och Kopparberg "